След преговорите с ПП-ДБ първата политическа сила в парламента – ГЕРБ-СДС, започна разговори

...
След преговорите с ПП-ДБ първата политическа сила в парламента – ГЕРБ-СДС, започна разговори
Коментари Харесай

Започна срещата между ГЕРБ-СДС и ДПС

След договарянията с ПП-ДБ първата политическа мощ в Народното събрание – ГЕРБ-СДС, стартира диалози с останалите политически сили в Народното събрание в търсене на поддръжка за постоянен кабинет. Първата среща през днешния ден е с представители на Движение за права и свободи.

„ Всички срещи, които инициирахме, са за съвещания по цели, значими за България. Всички осъзнаваме какъв брой е тежка отговорността в положението, което се намира страната ни след пети следващи избори. С извънредно сложна и геополитическа и финансова обстановка, сега, в който отговорността е единственото нещо, което може да сплоти държавниците, с цел да се поеме отговорност за ръководство на страната “, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„ Всички парламентарни групи си даваме сметка какъв брой сложни решения предстоят. Затова считаме, че тази отговорност би трябвало да е споделена, да е разпределена сред всички, тъй че дружно да вземаме извънредно сложните и непопулярни решения за България “, сподели Атанасова.

Управленската стратегия на ГЕРБ-СДС е над 160 страници. Разписана е детайлно по всички секторни политики. Програмата е за 4-годишно ръководство, изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР